Allround Trio “3 for U”  is een driemans formatie bestaande uit, Robert, Margo en Peter. Het repertoire is breed en bestaat dan ook uit gouden oude klassiekers en lekkere vlotte dansmuziek tot uiteraard de laatste nieuwe top 40 nummers, die voor elke feestelijke of zakelijke gelegenheden geschikt zijn. Allround Trio “3 for U” verzorgt de muzikale noot op bruiloften en partijen, personeelsfeesten, in kroegen, braderieën, dansavonden, kermissen enz. enz. Het geluid staat afgesteld op een ieder gewenst volume zodat u verzekerd bent van een gezellige avond. Dus voor ieder wat wils!

Robert – keyboards, zang

Robert BiografieHoi, mijn naam is Robert. Ik ben de toetsenist en de zanger van dit duo en ben ook verantwoordelijk voor de arrangementen de melodieën en het geluid. Ik ben groot gebracht in een muzikale familie en op jonge leeftijd ben ik begonnen als slagwerker bij een accordeonclub. Ook drumde ik in diverse orkesten zoals The Fox en The Blue Stars. Later ben ik overgestapt op de toetsen en kwam in duo Straight On terecht samen met de Nederlandse Neil Diamond en later in de Bossche Formatie Exit. Na zoveel jaren wilde ik graag eens wat nieuws. Ik ben toen begonnen met Allround Trio “3 for U”.

Margo – zang, entertainment

Margo Biografie Hallo, leuk dat u de moeite neemt om onze site te bezoeken. Mijn naam is Margo, en zing al heel wat jaren. Zingen is mijn passie. Het maakt me dan ook niet zo veel uit welk repertoire ik zing. Het gaat er mij vooral om dat de mensen een leuke avond hebben. Dan heb ik het ook! Omdat ik al zo lang zing heb ik een uitgebreid repertoire. Het fijne daarvan is dat ik dat kan gebruiken om een leuk optreden neer te zetten. Kortom, wij zorgen voor een onvergetelijke avond!

 Peter –

Peter biografie Hallo, mijn naam is Peter. Ik maak al van jongs af aan muziek. Muziek maken is mijn lust en mijn leven. Heb in veel verschillende bands gezeten. De laatste 20 jaar speel ik in dezelfde band. Eigenlijk ben ik accordeonist maar speel op het podium keyboard. Samen met Robert en Margo hoop ik voor u een leuke avond neer te zetten. Dan is het voor mij ook geslaagd!

Voor informatie en boekingen kunt u contact met ons opnemen:

Robert van Haren
Tel: 06-15531035
Tel: 0344-620698
E-mail: robertvanharen@hetnet.nl